Ποιοι είμαστε

BIO PACK ltd

BIO PACK BG Ltd είμαστε μια καινοτόμος εταιρεία που προσφέρει στους  πελάτες της ολοκληρωμένες οικολογικές λύσεις με Εξελικτικά νέα προϊόντα προστασίας του περιβάλλοντος ! Με την έναρξη της επιχείρησής μας, θέτουμε ένα κοινό σκοπό που είναι να βοηθήσουμε και να κρατήσουμε τον κόσμο καθαρό για τις σημερινές  και τις μελλοντικές γενιές!

Θέλουμε να σας παρουσιάσουμε 100% βιοδιασπώμενες σακούλες μίας χρήσης και συσκευασίες που αποσυντίθενται  φυσιολογικά χωρίς επιβλαβείς επιδράσεις στο περιβάλλον. Με μεγαλύτερη έμφαση στην προστασία του περιβάλλον και τους αυστηρούς  κανόνες και κανονισμοί , απαιτείται γενναία στροφή προς την αποκλειστική χρήση την βιοδιασπώμενη σακούλα και συσκευασία. Όλα τα καινοτόμα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν το περιβάλλον  γιατί είναι 100% κομποστοποιήσιμα μαζί  με τα απορρίμματα τροφίμων σε αυτές.

Τα προϊόντα έχουν την πιστοποίηση EN 13432 κ πληρούν τις προδιαγραφές αναφορικά με τις βιοδιασπώμενες συσκευασίες.

Κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης βιολογικών σακουλών και συσκευασιών:


1. Μαζί συμβάλλουμε στη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος.


  . Η διάσπαση του παραδοσιακού πλαστικού μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 400

χρόνια.

  . Οι σακούλες και οι συσκευασίες που προσφέρονται από την BIO PACK BG Ltd  χρησιμοποιούν φυσικές πρώτες ύλες που παράγονται από ανανεώσιμες πηγές, όπως το άμυλο πατάτας ή καλαμποκιού. 

  .Πρόκειται για μια εναλλακτική οικολογική λύση στα  μη βιώσιμα υλικά και  εύκολα  κομποστοποιούνται μαζί με απόβλητα τροφίμων.


  .Το αξιοσημείωτο είναι ότι διασπώνται  μετά από 12 εβδομάδες περίπου . 


2.  Προσθέστε σημαντική αξία στο εμπορικό σήμα και την επιχείρησή σας.


   .Σήμερα, οι άνθρωποι όλο και πιο πολύ γνωρίζουν τις αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον   που αφήνουν η χρήση της πλαστικής σακούλας και συσκευασίας. 

   .Εάν η επιχείρησή σας  ανταποκρίνεται στην απαίτηση αυτή, τότε  πρέπει να  βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες σας το γνωρίζουν.

   .Στην BIO PACK BG Ltd δουλεύουμε επίμονα για να εγγυηθούμε ότι τα προϊόντα που σας προσφέρουμε τηρούν τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές έτσι ώστε να δείξετε με υπερηφάνεια τις οικολογικές σας ιδέες και αποτελέσματα.Εμείς συνέχεια αναζητάμε τρόπους να μεγαλώσουμε την ποικιλία των οικολογικών  προϊόντων  μας με μοναδικό σκοπό τη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος. 

Δείτε  τον κατάλογο μας στο www.bio-pack.bg και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.biopack-gr.com και επιλέξτε από τη μεγάλη γκάμα μας, τα είδη που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας. Εάν δεν διαθέτουμε προϊών που να ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες τότε εμείς και οι εταίροι μας θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να δημιουργησουμε προϊών ειδικά γα Σας !

Ο κατάλογος μας περιλαμβάνει:  βιοδιασπώμενες  σακούλες ,ποτηράκια για ζεστό/κρύο, κουβέρ, πιάτα, retail, take away, design food, κυπελλάκι παγωτού, κουταλάκι, κουτάλι, μαχαίρι, πηρούνι, αναδευτήρες, χάρτινα και ξύλινα αξεσουάρ εστίασης, καλαμάκια, ποτήρια για κρύα και ζεστά ροφήματα , δοχεία φαγητού , μπωλ για σούπες και σαλάτες , μπωλ μερίδας ,  πιάτα κούπες και ταψιά , συσκευασίες για σάντουιτς , δοχεία φαγητού και τούρτες , καλαμάκια,  μαχαιροπίρουνα , χαρτοπετσέτες , αξεσουάρ.  Για πλήρη συμπλήρωση
της σειράς, προσφέρουμε  συσκευασία από 100% ανακυκλώσιμο χαρτόνι, καθώς και ατομικά ρούχα εργασίας της εταιρείας.

Πρώτα από όλα στοιχηματίζουμε  στην υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων μας με την
επαγγελματική και ασυμβίβαστη υπηρεσία προς εσάς!

Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση;

Εάν θέλετε να αναπτύξετε μια επιτυχημένη δική σας επιχείρηση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε την μελλοντική μας συνεργασία . Έχουμε αναπτύξει ολοκληρωμενες λύσης για την εκπαίδευση του προσωπικού σας στα κεντρικά μας γραφεία στο Πλόβντιβ και εξ αποστάσεως. Θα σας προσφέρουμε όλους τις απαραίτητες γνώσεις για να είστε   Ηγέτης και Καινοτόμος στην αγορά των οικολογικών προπάντων της κομποστοποίησης .


Ας δώσουμε  μαζί ένα καλό παράδειγμα για τις μελλοντικές γενιές ότι σκεφτόμαστε και βοηθάμε στη διατήρηση του περιβάλλων καθαρό !

Οι τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της BIO PACK BG LTD δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Η γη δε μας δόθηκε από τους γονείς μας αλλά μας τη δάνεισαν τα παιδιά μας, γι αυτό ας τη φροντίσουμε καλύτερα.

Product added to compare.